Олія чайного дерева

Ефірна олія чайного дерева майже безбарвна, але її глибокий свіжий аромат просто неповторний. Цю олію отримують шляхом парової дистиляції з листя вічнозеленого австралійського чайного дерева (Melaleuca Alternifolia), вирощуваного в Австралії протягом багатьох століть.

Олія чайного дерева знайшла дуже широке застосування в косметичній промисловості. Завдяки своїй очищувальній та іншим різноманітним властивостям олія чайного дерева використовується для боротьби з акне та для лікування проблемної шкіри. Вона не тільки допомагає відновлювати клітини шкіри, а й освітлює старечі плями та навіть зменшує розтяжки. В ароматерапії олію використовують для відновлення впевненості в собі та сприяння душевному спокою.

 

Властивості олії чайного дерева

Олія чайного дерева очищає та регенерує шкіру, запобігає розвитку інфекції, а також усуває набряклості й заспокоює подразнення. Завдяки унікальному складу, до якого входять близько 150 діючих речовин, вона ефективно бореться з широким спектром шкірних проблем. Усе це робить олію чайного дерева справді універсальним засобом. Особливо допоміжною є олія чайного дерева від прищів, а також олія чайного дерева для волосся.

Користь олії чайного дерева для шкіри обличчя та тіла

  • Олія чайного дерева для обличчя запобігає утворенню акне та прискорює регенерацію шкіри, пошкодженої після акне.
  • Заспокоює шкіру, наприклад, після тривалого перебування на сонці.
  • Заспокоює свербіння шкіри та запобігає її лущенню.
  • Освітлює пігментні плями.
  • Сприяє лікуванню герпесу.
  • Протидіє надмірному потовиділенню та виникненню неприємного запаху.
  • Зменшує ламкість нігтів.

Користь олії чайного дерева для волосся

  • Олія чайного дерева для волосся значно зменшує свербіння шкіри голови та очищує її.
  • Запобігає утворенню лупи та зменшує прояви грибкової інфекції шкіри голови.
  • Живить волосся та запобігає його ламкості.
  • Повертає волоссю здоров'я та блиск.

 

Косметика з олією чайного дерева

Олія чайного дерева вважається справжнім помічником у боротьбі зі шкірними проблемами. Якщо ви страждаєте від акне, жирної або бляклої шкіри, спробуйте косметику з олією чайного дерева, що підходить для всіх типів шкіри. Варто знати, що чиста олія чайного дерева може викликати алергічну реакцію, а в разі неправильного використання навіть втрачає свою ефективність.

Ця ефірна олія додається до широкого спектра косметичних засобів, зокрема в маски для волосся та шампуні з екстрактом чайного дерева, креми проти акне з екстрактом чайного дерева, тоніки та маски для шкіри обличчя, мила, мазі з екстрактом чайного дерева, дезодоранти та гелі для інтимної гігієни з екстрактом чайного дерева.

Завдяки вмісту терпенових вуглеводнів, які борються з бактеріями та грибками, олія чайного дерева неймовірно швидко протидіє акне та іншим шкірним проблемам, а перші результати помітні вже через кілька днів. Крім того, олія впливає на проникність клітинних мембран, покращуючи загальний стан шкіри.

Використовуючи косметику з олією чайного дерева, дбайте про належний захист шкіри від сонячного випромінювання. Олія робить шкіру чутливішою, тому її необхідно захищати за допомогою засобів із високим УФ-фактором.

Якщо ви таки вирішили випробувати олію чайного дерева для боротьби з акне або для волосся чи шкіри тіла, перегляньте широкий асортимент продуктів на сайті notino.ua та доповніть свою регулярну косметичну процедуру цим дивом природи, неймовірні якості якого приємно вас здивують!

Які ще натуральні косметичні компоненти ви б хотіли спробувати? Як щодо алое вера або ромашки?

весь текст скритий текст

Ви вибрали

  • Масло чайного дерева
Фільтр

Цінова категорія

-

Подарунки та акції

Оцінка

  •   11
  •   2
  •   4
Лідери продажу